Produse din sticla

Produse din sticla si servicii, ale companiei Geamuri Serv  se adreseaza tuturor celor interesati de produse din sticla, fie companii producatoare de mobila, usi, sau companii de constructii, fie pentru oricine doreste un design modern de interior sau exterior. Produse din sticla comercializate de noi sunt urmatoarele: Sticla float 2

 

Sticla float 2mm pană la 15mm
Oglindă de 3 şi 4mm si bronze
Vitralii cu cristale fatetate si pictura pe sticla.
Sticla satinata, simpla sau cu model
Sticla ornamentala
Sticla vopsita pentru placări pereţi,sau pentru mobilă
Faianta de sticlă din geam vopsit
Sablare sticlă modele personalizate sau din catalogul de produse sticla
Productie mobilier din sticla pentru magazine
Finisare sticla
Fatetare sticla si oglinda
Gaurire sticla

CATALOG PRODUSE DIN STICLA

 

Produse din sticla ornamentala

GEAM ORNAMENTAL

      Este destinata atat cladirilor cu arhitecturi speciale, cat si tamplariei pentru interior. In cursul procesului de fabricatie, sticla este supusa la trecerea printre doi cilindri de laminare dintre care unul este gravat cu un motiv. Astfel una din fetele sticlei va fi imprimat in relief rezultand un geam cu o transluciditate mai mare sau mai mica, in functie de model. Puteti alege dintr-o foarte mare gama de modele de geam ornamental.

 

 

Produse din Sticla satinata

    GEAM DECORATIV SATINAT

   Geamul decorativ sau satinat chimic, este un geam care are avantajul ca nu se pateaza ca  cel sablat mecanic, dar si cel sablat    mecanic se poate proteja daca va fi dat cu o solutie  speciala de  protectie. Geamul   satinat este intr-o gama variata de modele sau  simplu,  poate fi alb sau fumuriu. Se poate folosi in diverse aplicati, cum ar fi usi de interior sau    exterior, ferestre, usi de mobilier, etc.

 

 

PRODUSE  DIN STICLA VOPSITA

    STICLA COLORATA În această secţiune dorim să vă prezentăm exemple de produse si aplicaţi ale geamului Colorat. Vă putem oferi o gama largă de produse de sticlă colorată, în toate culorile paletarului RAL. Panourile de sticlă colorată în culorile paletarului RAL sunt ideale pentru placarea în camera de baie si pe peretii bucătăriilor, deasupra blatului de lucru si în vecinătatea aragazului, etc. Clădirile comerciale sau cele de birouri pot avea un aspect foarte atragator prin combinarea nuantelor de sticlă ce se plachează pe perete. De asemenea, în amenajarile interioare din cluburi, baruri sau restaurante, sticla colorată a devenit din ce in ce mai folosită.

                             PENTRU PLACARI PERETI                                       PENTRU MOBILA

                                       Produse din sticla vopsita                                          Prodese din sticla vopsita pentru mobila

                              PENTRU PLACARI PERETI                             FAIANTA STICLA VOPSITA

                                        Produse din sticla pentru placari pereti                                         Prodese din faianta sticla vopsita

 

 

Produse din sticla pentru magazine

   MOBILIER STICLĂ

   Datorita transparentei, mobilierul realizat in totalitate, sau partial,  din sticla ofera un  control optim al luminozitatii. Utilizarea  mobilierului din geam / sticla, si o analiza  corespunzatoare a surselor  de iluminat, poate oferi confortul vizual  mult dorit. În acest  sens  compania Geamuri Serv vă poate oferi consiliere pentru  o mai buna  optimizare a  spatiului cat si pentru un design plăcut.

  

 

Produse  din sticla sablari

   SABLARI 

   Sablari geamuri si oglinzi. Modele predefinite sau dupa modelul    clientului.  Sablarile  pot fi simple sau colorate. Se poate sabla pe fata  sau pe spatele      oglinzi.  Executam  sablari pentru mobila, usi, ferestre,  etc. Pentru mai multe  detalii ne  puteti contacta

   

Pentru a vă putea inspira vizualizaţi galeria foto