Portofoliu de lucrari

        Portofoliu Portofoliu de lucrari al companiei Geamuri Serv, care a proiectat si executat atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice lucrari destul de ample si complexe a dus la castigarea de experienta pe plan tehnic cat si din punct de vedere al designului.

          Fiecare lucrare in parte a prezentat propriile provocari sau dificultati, peste care am trecut oferind clientilor nostri cele mai bune solutii de fiecare data.

          In aceasta sectiune dorim sa va prezentam cateva din lucrarile executate de catre compania noastra. Pentru a alege sau sa va puteti inspira din galeria noastra de lucrari deoarece aceste sunt doar cateva din ele.

          Printre beneficiari acestor lucrari se numara companii si diverse persoane fizice pentru care compania noastra a efectuat diverse lucrari mai simple si mai complicate. 

          Geamurile din acest portofoliu, efectuate de catre noi au fost folosite la diverse lucrari cum ar fi mobilier de lux, dressing-uri, usi sau placari pereti, pentru magazine scoli ex. table scolare, etc.

         Pentru orice detalii legate de design sau materiale folosite pentru lucrari, ne puteti contacta pentru a va putea face recomandari si pentru a gasi o solutie optima de design si siguranta.

         Prezentarea portofoliului de lucrari o vom face si pe facebook cu lucrarile cele mai noi.

          In continuare acest portofoliu va fi actualizat, pentru a va putea inspira sau alege din lucrarile efectuate de catre compania noastra.

          Vrem sa va tinem la curent cu toate noutatile aparute si cu noile tendinte de moda in designul de constructi si mobila pentru casa.

           Puteti vizita catalogul nostru de imagini cu sticla modele de sabalata, modele de vitralii, sticla vopsita pentru placari pereti bucatarie, baie, dressing-uri,magazine, birouri,  sticla sablata color, sticla cu piese fizionate,mobilier sticla,etc.

Portofoliu,sticla,vitraliu,cristale,fatetate,portofoliu de lucrari