Oglinzi decorative

Oglinzi decorative sau simple, sunt un produs care fac parte din categoria pieselor care nu pot lipsi dintr-o locuinţă. Oglinzile decorative au rolul de a infrumuseta incaperea si de a da impresia de spatiu, deoarece efectul oglinzilor este de a lumina si prin reflexia ei se pot face minuni cu o incapere care vrem sa para mai mare. Cu o rama potrivită care completează design-ul încăperii și cu o distribuție într-un loc bine gândit, aceste oglinzi decorative pot deveni adevărate accesorii pentru amenajare. Deși principalul scop al oglinzilor s-ar putea spune că este cel practic, nu trebuie neglijat aspectul estetic. Ele înfrumusețează un interior, măresc vizual spațiul, adâncesc suprafețele și oferă luminozitate.

Este cunoscut şi apreciat rolul oglinzilor decorative, acela de a oferi senzaţia de spaţialitate. Însă, mai mult decât atât, aceste obiecte de decor pot oferi casei tale un nou look și pot transforma încăperea într-un cadru spectaculos.
Oglinda decorativa poate fi amplasata in orice incapere – hol, baie, camera de zi etc.
Alaturi de o luminozitate corespunzatoare – naturala, artificiala sau filtrata, oglinzile decorative creeaza o atmosfera de intimitate sau care te indeamna la meditatie.
Semn al modernitatii arhitecturale, oglinda este utilizata din ce in ce mai des pentru obtinerea confortului dorit in incaperi. Oglinda transmite rafinament si eleganta, dar si rezistenta in egala masura. Oglinzile decorative ce se pot produce dupa gustul si dorinta dvs pot fi: Oglinzi decorative sablate dupa modelul din catalog sau modelul dvs, oglinzi sablate color, oglinzi vitraliu, oglinzi cu cristale fazetate, sau cu piese fuzionate, sau chiar cu cristale swarovski.

 

Urmareste-ne pe Facebook