Mobilier comercial

Mobilier comercial, pentru magazine, pentru birouri sau pentru acasa, oriunde puteti sa aveti transparenta si stralucire sticlei. Datorita transparentei, mobilierul comercial realizat in totalitate, sau partial, din sticla ofera un control optim al luminozitatii. Utilizarea mobilierului comercial din geam / sticla si o analiza corespunzatoare a surselor de iluminat, poate oferi confortul vizual mult dorit.

Mobilier comercial

Compania Geamuri Serv produce si comercializeaza mobilier comercial din sticla pentru magazine.
Putem produce vitrine de prezentare pentru magazine cu diferite inaltimi, pentru imbracarea peretilor cu  rafturi si tejghele optimizate pe dimensiunile camerelor dvs., vitrine caseta-te pentru vracuri care se pot pune pe tejghea sau se pot face tejghele caseta-te optimizate pentru produsele dvs. Acesta mobilier comercial trebuie sa fie estetic, functional, dar si rezistent. In functie de utilizare trebuie aleasa sticla optima pentru a nu se crea probleme de functionalitate sau rezistenta.
Aceste vitrine se confectioneaza din sticla float clara cu grosimea de 6mm sau 8mm in functie de utilizare.
Pentru o analiza de optimizare si cost ne puteti contacta.
În acest sens compania Geamuri Serv vă poate oferi consiliere pentru o mai buna optimizare a spatiului cat si pentru un design plăcut.
Pentru a vă putea inspira vizualizaţi galeria foto.