Sticla vopsita

Geamuri Vopsite

Sticla vopsita, ce reflecta frumusetea design-ului, intensifica culoarea si o transforma in raze stralucitoare de lumina ce adauga magie si miscare interioarelor Dvs. Se joaca cu umbre si lumina pentru a capta infinita schimbare a spectrului culorilor, subliniind volumele prin adaugarea de noi perspective. Compania noastra poate produce toata gama de culori din paletar-ul RAL plus cateva efecte de sticla colorata.

Pentru a putea obtine aceasta sticla vopsita, Compania Geamuri Serv, are in dotare o instalatie speciala de vopsit si are posibilitatea vopsiri in toate culorile paletarului RAL. Acesta instalatie, ne permite vopsirea geamului in orice dimensiune si chiar in doua sau mai multe culori, in acest fel putindu-se crea diferite modele pe sticla vopsita. In plus putem crea sticla vopsita cu diferite efecte de cuarţ care dă aspectul de granit sau marmura, acesta fiind foarte eficient pentru utilizarea la blat-uri de lucru sau placari in bucatarie. Este disponibil în auriu, argintiu sau cupru.

Vezi aici cateva modele.

Metoda de aplicare (placare) a sticlei vopsite este relativ usoara deoarece se aplica direct pe suprafata zidariei, prin metoda lipirii. Sistemul poate fi amplasat in orice spatiu de interior (inclusiv in cadrul celor cu umiditate ridicata), in bucatarii, bai, camere de hotel, centre comerciale, sali de conferinte etc. Putand fi comandate în mai multe nuante, vitrajele destinate placarii peretilor, inlocuiesc inclusiv tapetul. Avantajele folosirii acestora fiind atat de ordin estetic, cat si din punct de vedere al montajului (asamblarea componentelor de pana la 3 mp se efectueaza rapid). La amplasarea placilor de material sunt importante urmatoarele etape:

Pregatirea suportului (peretelui) pe care se aplica, (suprafata trebuie sa fie curata, uscata, fara urme de grasime).

Dimensiunile placilor de sticla colorata pot fi de orice dimensiune (de exemplu, 2500 mm x 1000 mm) sau dimensiuni mici (gen placi de faianta)

Selectia adezivilor pentru placari, se recomandă folosirea unui silicon neutral transparent. Daca dimensiunile placilor de sticla sunt mai mici , ele se pot chitui cu chit de rosturi care poate fi si colorat. In cazul panourilor mari, materialele de lipire folosite sunt siliconice, dar poate fi utilizata si banda dublu adeziva, pentru cele mici utilizandu-se silicon neutral transparent. Trebuie retinut faptul ca siliconul va fi aplicat numai in benzi verticale. Sistemul de sticla colorata este destinat si altor aplicatii, cum ar fi: usi glisante, mobilier din sticla etc.

 

FACEBOOK